TOPdesk gaat samenwerking aan met Audittrail
09 november 2020 

TOPdesk gaat samenwerking aan met Audittrail

TOPdesk heeft samen met Audittrail, een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van compliance management, een oplossing ontwikkeld waarmee je de verantwoordingsplichten van de AVG en informatiebeveiliging volledig afdekt.

Audittrail helpt klanten via software om hun administratieve vraagstukken rondom compliance op de juiste manier te borgen. Hiervoor hebben zij het compliance management framework (CMF) gebouwd.

Met het CMF ben je in control van je privacy- en securityprogramma. Van het vastleggen en laten redigeren van beleid tot het uitvoeren van assessments. Door de koppeling met TOPdesk is het afleggen van verantwoording over het registeren van incidenten en datalekken volledig geborgd. Je ondersteunt hiermee de volledige PDCA-cyclus.

TOPdesk en Audittrail hebben, in de bewezen technologie van Mavim, een oplossing ontwikkeld waarmee je de verantwoordingsplichten van de AVG en informatiebeveiliging volledig afdekt. Vanuit een geautomatiseerd samenwerkingsportaal maak je een formulier of ticket aan zonder medewerkers specifiek toegang te geven tot deze TOPdesk compliance omgeving. Gevoelige informatie is zo veilig en alleen beschikbaar voor de verantwoordelijke collega’s.

Deze collega’s ontvangen de tickets in hun speciaal ingerichte TOPdesk-omgeving en kunnen analyseren, handelen, registreren en escaleren zoals noodzakelijk en verplicht is, passend bij de zwaarte van het incident.

En koppel je de rapportagefuncties van TOPdesk en Mavim aan Microsoft Power-BI? Dan kun je de status van je compliance-tickets eenvoudig visualiseren.

Meer weten over onze nieuwe partner of over de nieuwe functionaliteiten? Kijk op https://compliancemanagementframework.nl/ of schrijf je hier in voor het webinar van onbewust onbekwaam naar onbewust bekwaam compliance management op 17 november.